‘Kiezen is een kunst, kiezen voor jezelf een hogere kunst’

Hulp bij studiekeuze

  • Weet je niet goed wat je nou echt leuk vindt?
  • Zie je als een berg op tegen het maken van een keuze?
  • Heb je geen idee hoe je het keuzeproces kunt aanpakken?

Is jouw antwoord ‘ja’ op één of meerdere vragen? Dan ben je bij Yellow Groningen aan het juiste adres. Yellow Groningen biedt hulp bij studiekeuzestress.

Het kiezen van een opleiding of studie heeft alles te maken met jezelf; de wereld ligt voor je open en jij mag helemaal zelf zeggen wat je wilt doen. En dat is precies wat het lastig maakt. Om succesvol te kunnen kiezen is het belangrijk dat je jezelf goed kent. Dat je weet wat je leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen. Het is ook belangrijk dat je weet wat er allemaal te kiezen is.

Yellow Groningen kan jou helpen om op een gestructureerde manier de studiekeuzestress aan te pakken. Samen gaan we stap voor stap aan de slag en maken we van de stress een uitdaging.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden over begeleiding bij studiekeuzestress. Vul het contactformulier in of mail naar info@yellowgroningen.nl

 

Je kunt ook kiezen voor een combipakket: hulp bij het maken van een studiekeuze én huiswerkbegeleiding. Klik hier voor meer informatie