‘Er is zoveel te doen en zo weinig tijd’

Hulp bij een planningsprobleem

  • Kom je in tijdnood bij het leren van toetsen?
  • Is het bijhouden van je schoolwerk lastig?
  • Verzand je in het proces van je scriptie?
  • Heb je het gevoel dat je qua schoolwerk achter de feiten aanloopt?

Is jouw antwoord ‘ja’ op één of meerdere vragen? Dan ben je bij Yellow Groningen aan het juiste adres: Yellow Groningen biedt hulp bij een planningsprobleem.

Huiswerk maken, sporten, toetsen leren, met vrienden afspreken, verslagen schrijven, werken, eten, slapen. Misschien herken je je hierin; er zijn veel dingen te doen. Om voldoende aandacht te kunnen hebben voor alles wat je wilt, is het noodzakelijk om je tijd goed te verdelen. Oftewel: plannen. En dat kan lastig zijn. Plannen vraagt vooruitkijken en het stellen van prioriteiten. En dat zijn complexe vaardigheden.

Yellow Groningen kan jou helpen bij aan brengen van structuur in je schoolleven. Sleutelwoorden hierbij zijn realisme en haalbaarheid. Daarnaast gaan we samen aan de slag met het uitproberen en aanleren van manieren waarop je dat zelf kan doen. Zodat er na afloop van het traject geen sprake meer is van een planningsprobleem, maar van een planningsuitdaging.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden over begeleiding bij een planningsprobleem. Vul het contactformulier in of mail naar info@yellowgroningen.nl

SAM_2524