‘Als ik het nergens voor doe, kan ik het net zo goed niet doen’

Hulp bij een motivatieprobleem

  • Merk je dat jouw motivatie voor school of studie verdwijnt?
  • Weet je niet meer waar je de opleiding voor doet?
  • Is het lastig om jezelf aan te zetten tot actie voor school?
  • Merk je dat je wilt afhaken als het lastig wordt?

Is jouw antwoord ‘ja’ op één of meerdere vragen? Dan ben je bij Yellow Groningen aan het juiste adres: Yellow Groningen biedt hulp bij een motivatieprobleem.

Motivatie is het sleutelwoord bij veel dingen: om plezier te hebben in je opleiding, je best te willen doen en door te kunnen zetten als iets lastig is. Motivatie is gekoppeld aan een doel wat je wilt bereiken. Als je gaat twijfelen aan dit doel en minder motivatie ervaart, dan kan dit leiden tot problemen op school. Een motivatieprobleem kan heel vervelend zijn; vooral voor jezelf.

Yellow Groningen kan jou helpen je motivatieprobleem aan te pakken. Samen gaan we kijken wat de oorzaak is van het probleem en welke oplossingen hiervoor geschikt zouden kunnen zijn. Je krijgt meer inzicht in je eigen motivatie en doelen en leert wat je zelf kunt doen als de motivatie verdwijnt.

Spreekt dit je aan? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden over begeleiding bij een motivatieprobleem. Vul het contactformulier in of mail naar info@yellowgroningen.nl

plaatje richtingen