Yellow Groningen is het bedrijf van Annemieke Nap:  ik ben een enthousiaste, professionele pedagoog met ruime werkervaring met jongeren in de puber- en adolescentieleeftijd én met ouders van deze jongeren.

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (opleiding Pedagogische Wetenschappen, bachelor en master). Sindsdien ben ik werkzaam in het onderwijs. Talloze jongeren heb ik begeleid bij het doorzetten van hun opleiding, volbrengen van hun opleiding en kiezen van een nieuwe opleiding. Ook heb ik hierbij veelvuldig contact gehad met de ouders-van-jongeren.

Sinds mijn studie werk ik tevens in mijn eigen bedrijf. Mijn werkgebied bestaat uit álle jongeren en ouders-van-jongeren die een aan het onderwijs gerelateerd probleem ervaren. Samen kan dit probleem omgezet worden in een uitdaging: een uitdaging die je aangaat in plaats van uit de weg gaat.

Yellow Groningen richt zich op de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De begeleiding kan naar keuze plaatsvinden bij de jongere thuis of in de praktijk van Yellow Groningen (locatie Groningen of Vries).